team

Ontmoet ons team

Een ervaren team van 5 managers met ervaring op het gebied van veiligheid.

Tom de Bok

Tom de Bok

Brede ervaring in reorganisatietrajecten en cultuurveranderingen. Succesvolle veranderingstrajecten gerealiseerd bij organisaties in binnen en buitenland.  Zorgt voor praktische en betaalbare oplossingen voor uw cyber security en dataprotectie uitdagingen. 

Sjors Callenbach

Sjors Callenbach

Brede ervaring op het gebied van leiding geven, veranderprocessen en beleidsvorming en de politieke invloed daarop zowel nationaal als internationaal. Heeft een goed oog voor de praktische uitvoerbaarheid van voorgesteld beleid en de uitvoering daarvan.

Anko Fortuin

Anko Fortuin

Heeft als vlieger en organisatiepsycholoog veel ervaring opgedaan met opleidingen, trainingen en selectie. Hij heeft o.m. gewerkt voor de Koninklijke Luchtmacht, KLM en enige consultancy bedrijven.

Chris Parthesius

Chris Parthesius

Operationele, logistieke, HR en organisatorische ervaring op beleids- en uitvoerend niveau. 

Walter Smit

Walter Smit

Na zo’n 25 jaar ervaring bij de Koninklijke Luchtmacht in het leiding geven aan onderhoudsorganisaties en het managen van projecten op gebied van onderhoud en aanschaf van (groot) materieel, heeft Walter inmiddels ook alweer 12 jaar ervaring in het bedrijfsleven met een focus op business development, procurement en supply chain activiteiten en interim-management.

Heeft u vragen voor ons team?